VABIMO NA POGOVOR “ZNAČILNA TRZINSKA KULINARIKA”

Spoštovani poznavalci trzinske kulinarike

vabimo vas na pogovor “značilna trzinska kulinarika”,

v petek, 7. februarja 2014 ob 18. uri
v Jefačnikovi domačiji, Jemčeva cesta 40, Trzin.

V brošuri, Regija Osrednja Slovenija, imamo Trzinci med 26  občinami zapisani  dve značilni kulinarični ponudbi: trzinsko klobaso in Krejanov kruh. Vendar pa v Trzinu poznamo še več drugih jedi, ki so jih nekdaj pripravljale gospodinje in številne gostilne. Povpraševanje med domačini in obiskovalci po tovrstnih jedeh spet narašča. V Turističnem društvu Kanja želimo preko več pogovorov, obiskov, beleženja receptov in načina postrežbe, zbrati in skupaj pripraviti vodnik po trzinski kulinarični ponudbi.

Kolikor želite dodatne informacije, smo vam na voljo na – 031 668 615 /Jožica Valenčak/